Hva tilbyr vi?


Alle tilgjengelige instrumentaler som er til salgs finner du under "Prosjekter".

1. Vi tilbyr instrumentaler med vokal - dette vil typisk være en sang hvor vi bruker våre egne sangere til vers og refreng, samt at Russesang.no sine produsenter skreddersyr beaten til vokalen, slik at totalproduktet blir et fyrverkeri av en låt.

2. Vi tilbyr instrumentaler (beats) - dette kan for eksempel være en ferdig produsert electro-house låt som er klar for utgivelse under deres navn, umiddelbart etter at Russesang.no har levert den.

3. Vi tilbyr vokaler - vokalen Russesang.no leverer er skreddersydd etter deres egne preferanser. Vi mottar informasjon fra deres buss som inneholder detaljer som inkorporeres i sangen, samtidig som at dere spesifiserer om dere vil ha rap, synging, jentevokal eller guttevokal.

4. Vi tilbyr miksing og produksjon - Dere har enten vokal, instrumental eller begge deler selv, men trenger hjelp med å sette de sammen for å få låta til høres bra ut. Russesang.no setter sammen fragmentene for dere, og dere mottar en komplett låt som høres ut som en profesjonell utgivelse.

Velg oss som samarbeidspartner dersom dere setter pris på profesjonalitet, kvalitet og eksklusivitet. Russesang.no - vi tar russetiden til et nytt nivå!

Spørsmål?

Trenger du å kontakte oss raskt? Bruk kontaktskjemaet vårt eller ta kontakt ved å bruke informasjonen under.

© 2013 Copyright Russesang.no. All Rights Reserved. Utviklet av Fredrik del Pozo.